NavProUnique visitors:
Page Loads:

Nautic-Shop

HRAMINA

Zaklonjeno: Svi vjetrovi osim NW.

Izloženo: NW

Uplovljavanje: Za uplovljavanje danju možete odabrati neki od prolaza između mnogih otočića koji se nalaze u smjeru NW od uvale Hramina, ovisno o gazu plovila. Svakako obratite pažnju na dubine koje su navedene u prolazima između otočića. Prolaze između otočića Tegina, Vinik Veli, Vinik Mali i W obale uvale Hramina nikako nemojte koristiti za uplovljavanje, jer su u njima najveće dubine tek oko 1 m. Obavezan smjer za uplovljavanje u uvalu je E od bijelog svjetla na otočiću Tegina, a dalje prema lučkim svjetlima.

Za uplovljavanje noću treba se ravnati po svjetioniku na otočiću Artica Vela (zadnji u nizu otočića koji se protežu od uvale u smjeru NW), zatim prema bijelom svjetlu na plićini Kušija, oznaci usamljene opasnosti na 300 m udaljenosti od W obale otočića Arta Mala, E od bijelog svjetla na otočiću Tegina, a dalje prema lučkim svjetlima.

Boravak: Slobodan vez za plovila sa gazom manjim od 2 m može se naći na jednom od molića koji se nalaze između marine i glavnog pristana sa crvenim svjetlom na glavi. U NE dijelu uvale nalazi se marina Hramina.

Upozorenje:

Opis:

 
Sav materijal na ovim stranicama podliježe autorskim pravima i zakonom je zaštićen. Zabranjen je svaki oblik reprodukcije!
(C) 1988-2017. CV Sistemi d.o.o. Zadar