NavProUnique visitors:
Page Loads:

Nautic-Shop

Rest. VILA KORUNA

Adresa: Mali Ston, 20234 Ston

Kontakt: tel: +385 20 754 359, +385 20 754 641, fax. + 385 20 754 642

GSM: + 385 (0) 98 344 233

Radno vrijeme: cijelu godinu

Web: http://vila-koruna.hr

Email: vila-koruna@du.htnet.hr

Vlasnik: Solana Ston d.d.,

Voditelj: Svetan Pejić

Kuhar: /

Specijalitet: morski specijaliteti, školjke, dalmatinski pršut i sir, vino,

povrće iz organskog uzgoja

Plaćanje: Amex, Diners, MasterCard

Domaćini 'Vile Koruna' paze na najmanje detalje koji će gostu boravak u povijesnom Stonu učiniti nezaboravnim. Izdvojimo samo terasu restorana koja vas uz pomoć bazena s prirodno temperiranom morskom vodom, crpljenom iz 48 metara duboke podzemne kaverne, stavlja u izravnu vezu s podmorjem. Jela pripremljena u 'Vili Koruni', biseru autentične i autohtone hrvatske kuhinje, zadovoljiti će ukus i najizbirljivijih gurmana. Već desetljećima kvalitetu svojih proizvoda domaćini potvrđuju sudjelovanjem na međunarodnim sajmovima, a morska sol iz Stona, lokalne masline, pršut, sir i vino, organski uzgojeno povrće, svježa riba i ostali plodovi mora daju potpuno novi smisao pripremanju hrane.

Tradicija uživanja u kvalitetnoj i zdravoj prehrani održala se je do danas zahvaljujući jednom od najstarijih ugostiteljskih objekata na ovom području 'Vili Koruna', nedavno vješto preuređenom u vrhunsku restauraciju sa smještajem. Gostu je na raspolaganju 6 soba visokog standarda, dizajniranih na način da gostu omoguće odmor i potpuno opuštanje. Čovjek dvadeset i prvog stoljeća ovdje se susreće s gurmanskim užicima u njihovom iskonskom obliku. Ljubitelji morskih plodova dopuštaju da im niz nepce klize tog časa izvađene kamenice, koje svoj kultni gastronomski status duguju i svojstvima moćnog afrodizijaka.

vezani pojmovi:
MALI STON

 
Sav materijal na ovim stranicama podliježe autorskim pravima i zakonom je zaštićen. Zabranjen je svaki oblik reprodukcije!
(C) 1988-2017. CV Sistemi d.o.o. Zadar