NavProUnique visitors:
Page Loads:

Nautic-Shop

Rest. MARIJINA KONOBA

Vlasnik i voditelj: Marija i Nikola Belin

Adresa: Prožura, o. Mljet, 20224 Maranovići

Kontakt: +385 20 746 113, +385 20 746 223

Skriveni gurmanski kutak Marijina konoba, nalazi se u jednoj od najljepših uvala Jadranskog Mora, Prožurskoj luci. Četiri muringa na rivi dubine 1.7m koja se odmah povećava na 2.5m tako da jedrilice vežu provom i četiri bove u uvali okrenutoj na buru koje ljeti gotovo i nema, osiguravaju ugodan i siguran odmor tijekom vašeg boravka u restoranu.

Marijina konoba nudi vam niz izvornih otočkih jela od školjaka,riba,rakova i glavonožaca, a posebno vrijedi naglasiti odlicnu ponudu mesnih specijaliteta od kozletine i mljetske divlje veprovine. Maslinovo ulje koje sami proizvode,odličan je začin za jela spravljena na gradelama i krušnoj peći na drva, nadaleko poznatoj svim gurmanima koji su već imali sreću zalutati u ovaj kutak Mediterana.

Za pripremu svih tih delicija odgovorni su Marija i Nikola Belin i njihova kćer Ane. Mare i Ane zagolicati će vaša nepca brodetom od kamene ribe,buzarom od jastoga i školjaka,špagetima 'al' dente' i poznatim crnim rižotom od sipe. Nikola će vas oduševiti ribom na gradelama i svojim specijalitetima iz krušne peći, škarpina, kirnja, jastog ili hobotnica sa krumpirima ili pak pečena kozletina i domaća veprovina. Vrijeme koje je potrebno za pripremu ovih specijaliteta možete prikratiti uz odličan mljetski sir iz ulja, dalmatinski pršut, svježe kamenice i odlično kućno vino crni 'plavac' i bijeli 'pošip'.

Napomena:

radi ograničenog prostora molimo vas da najavite vaš dolazak na tel. + 385 20-746-113

vezani pojmovi:
PROŽURA

 
Sav materijal na ovim stranicama podliježe autorskim pravima i zakonom je zaštićen. Zabranjen je svaki oblik reprodukcije!
(C) 1988-2017. CV Sistemi d.o.o. Zadar